16 Temmuz 2010 Cuma

Gebze Merkezinde Alısveris Merkezi Gebze Center

Günümüz insanı için ihtiyaç duyulabilecek tüm gereksinimleri, aynı merkezden, aynı kalitede ve yüksek standartlarda temin edebilmesi çok büyük önem taşımaktadır. Doğuş Gayrimenkul olarak bizler de modern yaşamın gerekliliklerinden olan bu talebe, en doğru ve en kaliteli bir şekilde cevap verebilmenin heyecanı içerisindeyiz.



İstanbul’ un hemen yanıbaşında yer alan, altyapıdan, yollara, parklardan sosyal ve kültürel çalışmalara kadar, hemen her alanda topyekün bir değişime hazırlanan, yarım milyonu aşkın nüfusuyla Türkiye ‘nin en önemli sanayi bölgelerinin başında gelen Gebze ‘de bir ilki oluşturmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Hem Gebze ilçesine, hem de İstanbul ve Kocaeli illerinin yakın bölgelerine hitap edecek Gebze Alışveriş Merkezi projemiz ile bölgeye yepyeni bir soluk getirmeyi ve bölgedeki bu ihtiyacı en doğru biçimde karşılamayı hedeflemekteyiz.

Yatırımının tamamı Doğuş Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilecek olan Gebze Alışveriş Merkezi, 140.000 m² inşaat alanına sahiptir. Toplam 60.000 m² kiralanabilir alanı bulunan projede, Hiper market, Yapı market, Elektronik market, buz pisti, sinema salonları ile 1500 araçlık otopark bulunacaktır.

Doğuş Gayrimenkul olarak; tüm büyük markalarla beraber, yerel esnafında taleplerine karşılık verebilecek şekilde oluşturulacak mağaza karmasında, gerek yatırımcıların gerekse de bölge insanının tüm gereksinimlerini karşılayacak bir çeşitlilik sağlanması hedeflenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder